The Equatorial Gram - Bring Out The Treatment.

Mer tid på morgonen


Jag har funderat ett tag. Jag har även sökt på internet. Jag funderar på att uppdatera mina fransar i stockholm. Uppdatera kanske låter konstigt men jag vill i alla fall göra en förlängning. 

Nu har jag ett jobb dr jag jobbar lite oregelbundet. Ibland kan jag behöva gå upp väldigt, väldigt tidigt och då har man inte lust att sitta och sminka sig en hel evighet utan man vill ju kunna sova så länge som möjligt. Jag tror att en fransförlängning kan hjälpa till med det väldigt mycket. Jag har redan okej fransar, längden på dem är väl normala. Men jag känner ändå att utan mascara så syns de knappt. Så jag tänkte då att om man kan förlänga och kanske färga dem så kommer det nog se ut som om jag har tagit mascara på dem. Kan man förkorta den processen på morgonen så kommer alltid gå mycket snabbare (och jag kan sova 5-10 minuter längre). Min smink rutin på morgonen (då jag jobbar tidigt) är ganska enkel och kort men jag vill gra den enklare och kortare. Jag brukar spendera lite extra tid på mina ögonbryn, fylla i dem och kamma de snyggt. Sen brukar jag bara ta lite mineralpuder. Det går snabbt och lätt och det håller ganska bra under dagen. Sen brukar jag sitta med mascara och försöka få mina ögonfransar att få en jämn svart färg och se till att de ser långt och fylliga ut. 

Jag har varit ganska nyfiken på det ett tag och det hade varit spännande att få testa det någon gång i alla fall. Vad kan man förlora på det? Blir det bra så blir det bra och man fortsätter. Det värsta som skulle kunna hända är att man inte trivs med det (vilket jag inte tror kommer hända).